Fanshop
Fanshop

Vijf spelers hervatten training in De Kuip

Sekou Cissé, Bart Schenkeveld, Adil Auassar, Diego Biseswar en Dani Fernández hebben maandagochtend in De Kuip hun eerste training van het nieuwe seizoen afgewerkt. Hersteltrainer Marcel Cas had verschillende loopoefeningen op het programma staan voor de vijf spelers. ‘De trainingen die wij deze week afwerken zijn puur opbouwend richting de eerste groepstraining van aanstaande zondag’, vertelde Cas na afloop. Gill Swerts, die aan het eind van het afgelopen seizoen een achillespeesblessure opliep, werkte individueel in De Kuip aan zijn herstel.
De vijf spelers die op het veld in actie kwamen hebben allemaal sinds de laatste competitiewedstrijd van het afgelopen seizoen vakantie, omdat zij op de terugweg zijn na een blessure en/of geen interlandverplichtingen hadden aan het eind van het vorige seizoen.

Aanstaande zondag om 11.00 uur werkt Feyenoord in De Kuip de eerste groepstraining van het nieuwe seizoen af. Georginio Wijnaldum ontbreekt tijdens die training. Hij krijgt een week extra vakantie, wegens interlandverplichtingen met het Nederlands elftal eerder deze maand.