Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Feyenoord bindt drie talenten

Kevin Jansen, Daan Smith en Marley Berkvens hebben hun eerste profcontract bij Feyenoord getekend. De drie talenten zijn afkomstig uit de jeugdopleiding van de club. Jansen zette zijn handtekening onder een contract voor twee jaar. Smits en Berkvens tekenden een verbintenis tot medio 2012 met een optie voor nog één jaar. De drie talenten worden dit seizoen verhuurd aan Excelsior.

Jeugdinternational Jansen (19) is een aanvallende middenvelder die het afgelopen seizoen deel uitmaakte van de selectie van Feyenoord/Excelsior onder 19. Hij speelt al elf jaar in de jeugdopleiding van Feyenoord. Jansen begon met voetballen bij Rijnmond Hoogvliet Sport. Smith is een 19-jarige centrale verdediger, die tijdens het afgelopen seizoen uitkwam voor Feyenoord/Excelsior onder 19. Hij kwam twee jaar geleden over van Excelsior Maassluis. Berkvens (18) is een buitenspeler, die het afgelopen jaar voor Feyenoord/Excelsior onder 18 speelde.



‘Deze drie talenten krijgen bij Excelsior de kans om zich verder te ontwikkelen’, zegt technisch directeur Martin van Geel. ‘Wij hopen hen in de toekomst terug te zien bij Feyenoord. Wij zullen hen begeleiden tijdens hun carrière, die nog pril is. Deze jongens mogen trots zijn op deze stap in hun carrière, maar tegelijkertijd is dit contract voor hen nog maar het begin.’