Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Nieuwe thuisshirt in de verkoop

Het nieuwe thuisshirt van Feyenoord is vrijdagochtend voor het eerst in de verkoop gegaan in de Feyenoord Fanshops bij het stadion en aan de Lijnbaan in Rotterdam. Ook de nieuwe Feyenoord Puma-collectie voor het seizoen 2011/2012, waaronder de nieuwe trainingspakken, zijn sinds vrijdagochtend verkrijgbaar.
De tienjarige Giovanni Hoogendoorn was vrijdagochtend de eerste die het nieuwe blauwe trainingspak van Feyenoord voor het seizoen 2011/2012 wist te bemachtigen. Hij was speciaal met zijn moeder naar de Fanshop bij het stadion gekomen om iets uit te zoeken uit de nieuwe collectie. ‘We gaan een weekendje weg, maar we wilden eerst hier nog even langs’, vertelde zijn moeder. Giovanni voetbalt zelf komend seizoen in E1 van DRL. ‘Maar ik doe ik dit trainingspak niet aan naar de training, denk ik’, zei hij. ‘Ik bewaar hem om aan te trekken naar school.’



De selectie van Feyenoord werkt aanstaande zondag de eerste training van het nieuwe seizoen af in het nieuwe thuistenue. Supporters die het nieuwe thuisshirt voor die tijd al willen bemachtigen, kunnen vrijdag en zaterdag al terecht in de Feyenoord Fanshops. De Fanshop aan de Lijnbaan is vrijdag in verband met Rotterdam Laat Open geopend tot 23.00 uur.