Oranje onder 17 uitgeschakeld op WK

Oranje onder 17 is uitgeschakeld in de groepsfase van het WK in Mexico. Het laatste groepsduel tegen het gastland werd zaterdag met 3-2 verloren, terwijl Oranje een overwinning nodig had om door te kunnen gaan naar de volgende ronde. Feyenoorders Boy de Jong, Terence Kongolo, Karim Rekik, Tonny Trindade de Vilhena en Anass Achahbar begonnen in de basis bij Nederland. Achhahbar miste bij een stand van 2-1 een strafschop.
Oranje speelde, na verlies tegen Congo en een gelijkspel tegen Noord-Korea, tegen Mexico haar beste wedstrijd van het toernooi. De ploeg verzuimde voor rust alleen om te scoren en keek na de eerste helft ongelukkig tegen een 2-0 achterstand aan. Na rust knokte Oranje zich goed terug tot 2-2, maar nadat Mexico kort voor tijd opnieuw op voorsprong kwam viel het doek voor Nederland.