Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Grote drukte op donderdagtraining

De selectie van Feyenoord heeft donderdagochtend onder grote publieke belangstelling de training hervat, nadat afgelopen dinsdag de oefenwedstrijd tegen SC Erica met 0-9 werd gewonnen. Met tientallen supporters langs de lijn stond de training voor het grootste deel in het teken van meerdere partijvormen. Niet alleen langs de lijn was het druk, maar ook op het veld. Trainer Mario Been kon in totaal over 23 spelers beschikken.

 

Feyenoord is in voorbereiding op de oefenwedstrijd tegen Vitesse Delft van aanstaande zaterdag. Dat duel is voor Feyenoord de laatste voordat de selectie maandag op trainingskamp gaat naar Ermelo. Tijdens het trainingskamp spelen de Rotterdammers op woensdag een oefenwedstrijd tegen FC Horst. De week wordt afgesloten met een oefenduel met BVV Barendrecht op zaterdag.



De wedstrijd tegen Vitesse Delft wordt zaterdag om 17.00 uur gespeeld op sportpark Tanthof-Zuid in Delft. Kaarten voor dit duel zijn vanaf 12,50 euro te koop. Kijk voor voorverkoopadressen op de website van Vitesse Delft.