Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Eerste fotosessie voor selectie in De Kuip

De selectie van Feyenoord is donderdagmiddag voor het eerst dit seizoen gezamenlijk op de foto gegaan. Op het voorplein van De Kuip kregen fotografen van verschillende media de kans om de selectie voor het seizoen 2011/2012 op beeld vast te leggen. Het eindresultaat zal onder meer te zien zijn in de presentatiegids van Feyenoord, die tijdens de Open Dag op donderdag 28 juli voor het eerst verkrijgbaar is. Nadat de selectiefoto gemaakt was, was er voor alle aanwezige fotografen gelegenheid om individuele portretten te maken van de spelers en de technische en medische staf.


De aanwinsten Guyon Fernandez en Miquel Nelom gingen voor de eerste keer als lid van de Feyenoord-selectie op de foto, terwijl ook Jordy Clasie, Kaj Ramsteijn, Kostas Lamprou en Shabir Isoufi nog niet eerder op een foto van de eerste selectie van de club waren terug te zien. Gill Swerts was de enige speler die ontbrak. De verdediger is herstellende van een achillespeesblessure en kon daarom niet aanwezig zijn in De Kuip.



Later dit seizoen zal een definitieve selectiefoto gemaakt worden. Dit gebeurt nadat het huidige transferwindow is gesloten.