Fanshop
Fanshop

Maak kans op VIP-arrangement tijdens Open Dag

Feyenoord-supporters maken kans om op donderdag 28 juli de jaarlijkse Open Dag op unieke wijze te beleven. Door op de banner rechts op de homepage te klikken en deel te nemen aan de actie van Feyenoord en de VriendenLoterij maken supporters kans op een VIP-arrangement tijdens de traditierijke dag. De prijswinnaars worden aan het begin van de Open Dag in De Kuip ontvangen door een selectiespeler, waarna zij een bijzondere behandeling zullen krijgen in het stadion.
Allereerst staat er een exclusieve meet and greet met een deel van de Feyenoord-selectie op het programma in het normaal gesproken voor supporters onbereikbare spelershome. Vervolgens wordt er na eerst nog een lunch bij aanvang van het stadionprogramma een mooie tribunelocatie opgezocht, vanwaar de traditionele spelerspresentatie wordt aanschouwd. 

Hoogtepunt van de Open Dag is jaar in jaar uit weer het per helikopter invliegen van de nieuwe aanwinsten. Ook dit jaar worden de versterkingen weer afgezet op de middenstip van het veld van De Kuip, waarna het vervolgens de beurt is aan de prijswinnaars om in te stappen en als enige supporters de thuishaven van Feyenoord door de lucht te verlaten. Na deze exclusieve vlucht boven Rotterdam worden de supporters zo snel mogelijk per limousine teruggebracht naar De Kuip, waar ter afsluiting van een unieke dag nog een verrassing staat te wachten.