Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Eerste Feyenoord Magazine nieuwe seizoen verschenen

Het eerste Feyenoord Magazine van het nieuwe seizoen zal deze week op de mat vallen bij de supporters die lid zijn van Het Legioen. Tevens is het nieuwe clubmagazine dan in de winkel verkrijgbaar. In het eerste nummer van de vijfde jaargang is het coververhaal gewijd aan de nieuwe spits Guyon Fernandez. De aanvaller maakte de oversteek van Woudenstein naar De Kuip. In het clubmagazine vertelt hij over de onalledaagse route die hij aflegde om bij Feyenoord terecht te komen, de liefde voor de club die hij van zijn vader meekreeg en zijn ontwikkeling als profvoetballer.
Verder was Feyenoord Magazine getuige van de start van de trainerscarrière van Jon Dahl Tomasson bij Excelsior. In een groot interview komt de Deen uitgebreid aan het woord over onder meer zijn liefde voor Rotterdam en zijn ambities in het trainersvak.

Verder deze maand in Feyenoord Magazine: een interview met Cor Adriaanse, de trainer van Feyenoord/Excelsior onder 17 die de afgelopen acht jaar maarliefst vijf kampioenschappen vierde met zijn elftal, de tien mooiste Openingswedstrijden in De Kuip, een gesprek met tophockeyer en Feyenoord-supporter Jeroen Hertzberger en een overzicht van spelers die in het verleden de overstap waagden van Excelsior naar Feyenoord. Bovendien is er bij de start van het nieuwe seizoen plaats voor enkele nieuwe rubrieken, zoals ‘Vizier op de toekomst, respect voor het verleden’ en een maandelijkse column van Feyenoord-ambassadeur Gerard Meijer.

Feyenoord Magazine wordt elf keer per jaar verstuurd naar alle leden van Het Legioen en is in de winkel verkrijgbaar voor 3,95 euro. Bij het ter perse gaan van dit magazine was het vertrek van trainer Mario Been nog niet bekend, evenals het niet doorgaan van het trainingskamp in Engeland. Sommige onderwerpen in het magazine zijn daardoor inmiddels achterhaald door de actualiteit.