Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Feyenoord start laatste fase voorbereiding

Feyenoord is maandagochtend het laatste deel van de voorbereiding op het nieuwe seizoen gestart. De Rotterdammers maken zich op voor het eerste duel met een profclub, nadat de afgelopen weken de degens louter werden gekruist met amateurverenigingen. FC Dordrecht is dinsdagavond in een uitwedstrijd de eerste professionele tegenstander voor het elftal dat onder leiding staat van Leon Vlemmings, Patrick Lodewijks en Giovanni van Bronckhorst.
Maandagochtend stond de eerste groepstraining op Rotterdamse bodem op het programma, sinds afgelopen zaterdag het trainingskamp in Ermelo werd afgesloten met een 0-5 overwinning op Topklasser BVV Barendrecht. De Rotterdammers werkten op een regenachtig Varkenoord daags voor het duel met FC Dordrecht een oefensessie van ongeveer anderhalf uur af.

Na de warming-up stond er voor de spelersgroep, die op de langdurig uitgeschakelde Gill Swerts na volledig fit is, eerst een passoefening en vervolgens een tactisch trainingsonderdeel op het programma. De oefensessie werd afgesloten met een partij elf tegen elf.

Feyenoord traint de komende week op woens-, donder- en zaterdagochtend om 10.30 uur op Varkenoord. Op dinsdag wordt er om 20.30 uur geoefend tegen FC Dordrecht. Vrijdag om 19.00 uur spelen de Rotterdammers een uitwedstrijd tegen het net als de Dordtenaren in de Jupiler League uitkomende SC Veendam. Aanvangstijdstip van dat duel is 19.00 uur.