Fanshop Tegemoetkoming
Fanshop Tegemoetkoming

Programma Open Dag 2011 bekend

De Open Dag van Feyenoord voor het seizoen 2011/2012 wordt op donderdag 28 juli gehouden. Die dag zijn de poorten van De Kuip vanaf 11.00 uur geopend voor alle supporters van Feyenoord, die in en om het stadion kunnen genieten van tal van activiteiten én de presentatie van de selectie voor het nieuwe seizoen. De spelers krijgen een prominente rol tijdens de Open Dag van dit jaar. Niet alleen in het stadionprogramma, maar ook bij de vele activiteiten die in de binnenring van De Kuip te vinden zullen zijn.
Het stadionprogramma tijdens de Open Dag zal van start gaan om 14.00 uur. Naar aanleiding van de uitkomsten van onderzoek onder de supporters is ervoor gekozen om een krachtig en spectaculair binnenprogramma tijdens de Open Dag te organiseren. De focus ligt in het stadion op de spelerspresentatie, waarbij uiteraard de nieuwe aanwinsten per helikopter zullen worden ingevlogen. Voorafgaand aan de presentatie van de selectie zijn er optredens van Lee Towers en Adlicious, bekend van het programma X Factor. Uiteraard is ook Feyenoord-mascotte Coentje aanwezig. Tijdens het stadionprogramma maken de supporters op de tribune kans op mooie prijzen, zoals gesigneerde voetballen en T-shirts.

Vanaf 15.30 uur zijn er op duidelijk aangegeven plaatsen in de binnenring van het stadion handtekeningensessies, waarbij bezoekers de handtekeningen van alle Feyenoord-spelers kunnen bemachtigen. Feyenoord organiseert bovendien tijdens de Open Dag voor het eerst twee kidspersconferenties. Voorafgaand aan het binnenprogramma krijgen tientallen kinderen de kans om tijdens een echte persconferentie in de Fred Blankemeijerzaal hun vragen te stellen aan de spelers van Feyenoord. Houd de berichtgeving op deze website in de gaten om erachter te komen hoe je in het bezit kunt komen van een kinderperskaart en toegang kunt krijgen tot een van deze exclusieve persconferenties.

Tussen 11.00 en 13.15 uur zijn de spelers al betrokken bij de vele activiteiten die in de binnenring van het stadion zijn te vinden. Zo kan er tafelvoetbal gespeeld worden tegen de spelers in de stand van Feyenoord in de Samenleving, krijgt de DJ van Radio Veronica in de Legioen-podiumwagen hulp van een van de Feyenoorders en hebben bezoekers de mogelijkheid om hun Feyenoord-shirt te laten bedrukken door een van de voetballers uit de A-selectie.

Daarnaast zijn ook Feyenoords sponsoren ASR, PUMA, Opel en AD aanwezig met eigen stands en activiteiten. Zo zal hoofdsponsor ASR de nieuwe, op Feyenoord gerichte campagne lanceren tijdens de Open Dag, terwijl supporters bij de PUMA-stand een bijzondere foto in het nieuwe thuis- of uitshirt kunnen laten maken en een afdruk meekrijgen in de stijl van de campagne van Feyenoords kledingsponsor. Uiteraard is 28 juli ook het traditionele Open Dag-tasje weer verkrijgbaar, evenals het Feyenoord-handtekeningenshirt. In het Open Dag-tasje zijn onder meer de presentatiegids voor het nieuwe seizoen en spelerskaarten van de volledige selectie te vinden. Op het nieuwe handtekeningshirt kunnen de handtekeningen van alle spelers worden verzameld.

Het binnenprogramma van de Open Dag eindigt om 15.00 uur. Het buitenprogramma gaat door tot 17.00 uur. Verkeers- en vervoersinformatie voor de Open Dag 2011 volgt later via deze website.