Fanshop
Fanshop

Rustige uitlooptraining na ruime zege in Dordrecht

De Feyenoord-selectie heeft woensdagochtend op een zonnig Varkenoord een rustige uitlooptraining afgewerkt, nadat dinsdagavond FC Dordrecht in een oefenwedstrijd met 0-4 werd verslagen. Alle spelers die in actie kwamen tijdens het duel aan de Krommedijk, stonden een dag later ook op het trainingsveld. Het grootste deel van de training stond onder leiding van fysieke trainer Toine van de Goolberg.
Bart Schenkeveld, die dinsdagavond uit voorzorg niet in actie kwam, en Shabir Isoufi trainden woensdag apart van de groep. Samen met hersteltrainer Marcel Cas werkten zij onder meer diverse trap- en passoefeningen af. De doelmannen Darley en Kostas Lamprou gingen individueel met keeperstrainer Patrick Lodewijks aan de slag. Erwin Mulder, die de volledige wedstrijd tegen FC Dordrecht keepte, trainde met de groep mee.

Naast Schenkeveld ontbrak dinsdag ook Dani Fernández tegen FC Dordrecht. Beide spelers zijn op de terugweg na een kruisbandblessure en volgen een apart schema. Dat houdt onder meer in dat ze ieder hoogstens één wedstrijd per week spelen.