Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Ronald Koeman welkom geheten bij Feyenoord

Ronald Koeman is maandagochtend met applaus ontvangen door honderden supporters, die zich voorafgaand aan de eerste training onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer hadden verzameld bij De Kuip. Zij zagen Koeman even na half elf samen met de volledige selectie uit de kleedkamer stappen op weg naar het trainingsveld op Varkenoord en gaven hem een hartelijke ontvangst.
Koeman was maandagochtend in alle vroegte in De Kuip welkom geheten door technisch directeur Martin van Geel en algemeen directeur Eric Gudde.Vervolgens nam de hoofdtrainer samen met assistent-trainer Jean-Paul van Gastel de tijd om de training van maandagochtend door te nemen. Even later werden de twee op het veld van De Kuip voor het eerst in trainerstenue op de foto gezet door de huisfotograaf van Feyenoord.Voorafgaand aan de training maakte Koeman kennis met de selectie en sprak hij in de kleedkamer voor de eerste keer de spelers en de stafleden toe. Vervolgens werd onder een stralende zon het trainingsveld opgezocht. Al tijdens de wandeling naar Varkenoord werd duidelijk dat de eerste oefensessie onder leiding van de nieuwe trainer onder massale belangstelling zal worden afgewerkt.

Aan het begin van de middag wordt Koeman samen met Van Gastel officieel gepresenteerd in De Kuip. Giovanni van Bronckhorst, die net als Van Gastel assistent wordt van Koeman, ontbreekt bij de presentatie. De oud-international is op vakantie.