Fanshop
Fanshop

Laatste kans inschrijving kidspersconferenties

Feyenoord start tijdens de Open Dag met kidspersconferenties, waar jonge Feyenoord-supporters tijdens exclusief voor hen georganiseerde persbijeenkomsten vragen kunnen stellen aan hun favoriete spelers van de Rotterdamse club. Tijdens de Open Dag, die op donderdag 28 juli aanstaande zal plaatsvinden in De Kuip, worden twee kidspersconferenties georganiseerd in de Fred Blankemeijerzaal. Beide keren zullen er twee Feyenoord-spelers en een lid van de technische staf achter de spreektafel plaatsnemen om de jonge Feyenoord-supporters te woord te staan.

De Open Dag vormt de aftrap van het seizoen waarin Feyenoord meerdere keren een kidspersconferentie zal organiseren exclusief voor leden van Kameraadjes, de officiële Juniorclub van Feyenoord. Bij de aftrap van de persmomenten op de Open Dag is een deel van de beschikbare plaatsen nog gereserveerd voor niet-leden van Kameraadjes, om ook jonge supporters die zich nog niet hebben aangesloten bij de Juniorclub de kans te geven om te ervaren hoe het is om als journalist een voetballer van Feyenoord aan de tand te voelen.

Het aantal plaatsen in de Fred Blankemeijerzaal, de officiële persruimte van De Kuip, is beperkt, waardoor aanmelding vooraf noodzakelijk is. Aanmelding geschiedt via kidspersconferentie@kameraadjes.nl, onder vermelding van naam, geboortedatum, adres, e-mailadres, telefoonnummer en indien lid het lidmaatschapsnummer van Kameraadjes. Daarnaast dienen potentiële deelnemers in maximaal vijftig woorden te motiveren waarom uitgerekend zij tijdens de Open Dag in aanmerking komen om een vraag te stellen aan één van de spelers van Feyenoord en aan te geven wat zij van de speler willen weten.

De aanmeldingsprocedure is verlengd tot en met dinsdag 26 juli. Jonge Feyenoord-supporters die een plaats tijdens een van de twee kidspersconferenties hebben weten te bemachtigen, krijgen in de aanloop naar de Open Dag per e-mail een persoonlijke uitnodiging.