Fanshop
Fanshop

Informatie Open Dag 2011

De poorten van De Kuip zijn aanstaande donderdag vanaf 11.00 uur geopend voor de Open Dag 2011. Feyenoord verwacht veel publiek en adviseert eenieder daarom om tijdig naar De Kuip af te reizen en daartoe bij voorkeur het Openbaar Vervoer te gebruiken.
De NS zet donderdag extra treinen in van en naar station Rotterdam Stadion. Een aantal doorgaande treinen stopt ook extra op station Rotterdam Stadion. De vertrektijden van de treinen naar Rotterdam zijn te bekijken op www.ns.nl. Raadpleeg de affiches op de NS stations rondom De Kuip voor de vertrektijden van de extra treinen en treinenstops naar Rotterdam Stadion.

Tickets zijn vooraf al te koop via www.ns.nl/eticket. Supporters met een NS-voordeelurenabonnement kunnen die ook als OV-Chipkaart in de trein gebruiken. Maak dan wel eerst de kaart geschikt voor reizen op saldo. Kijk op www.ns.nl/OV-Chipkaart voor meer informatie.

Parkeren
Bezoekers die met de auto naar de Open Dag komen, kunnen parkeren op P5 of op P6. Op P5a (politiebureau) en P5b (bioscoop) geldt betaald parkeren via stadstoezicht (parkeermeter). Op P5c kan een parkeerkaart gekocht worden voor 5 euro. P6 is gratis, maar vol is vol.

Toegang
Toegang tot het stadion is gratis en geschiedt donderdag via de buitenhekken. Beperkte hoeveelheden eigen consumpties zijn toegestaan. Vuurwerk, rookbommen en spandoeken die niet pro eigen club zijn, zijn niet toegestaan. Alle reguliere vakken en plaatsen zijn vrij toegankelijk.

Denk aan uw medesupporters en schuif zo ver mogelijk door
Feyenoord biedt graag zo veel mogelijk supporters de gelegenheid om het programma in het stadion mee te maken. Daarom verzoeken wij iedereen om, eenmaal in het stadion, zo ver mogelijk door te schuiven en stoeltjes niet te gebruiken voor jassen, tassen etc. Denk aan de medesupporters en zorg ervoor dat iedereen een plekje in De Kuip kan vinden en elk stoeltje bezet is. Om veiligheidsredenen dienen de trappen vrij te blijven.

Hoewel Feyenoord zo veel mogelijk mensen een plekje hoopt te bieden, moeten wij ook de veiligheid in de gaten houden. De vakken van het stadion kunnen zodoende op een gegeven moment vol zijn. Op dat moment zal de opgang van het desbetreffende vak gesloten worden en zult u naar een ander vak verwezen worden. Wij rekenen hier op ieders begrip. Volg alstublieft de aanwijzingen van het veiligheidspersoneel.

Wij wensen alle supporters een zeer plezierige Open Dag bij Feyenoord!