Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Spelers en supporters hand in hand tijdens Open Dag

De spelers en supporters zijn donderdag tijdens de Open Dag hand in hand opgetrokken. De voetballers begaven zich vanaf de start van de Open Dag tussen de supporters in vele uiteenlopende ‘functies’. Zo assisteerde Karim El Ahmadi bij de stand van Feyenoords hoofdsponsor ASR Verzekeringen, dat donderdag een nieuwe campagne startte waarin de supporters van Feyenoord centraal staan. De middenvelder deelde ondertussen handtekeningen uit en liet zijn gezicht ook zien bij het doel schieten.


Bij Feyenoord in de Samenleving, nadrukkelijk aanwezig aan de Olympiazijde, was het een komen en gaan van supporters en spelers. Er kon onder meer een potje tafelvoetbal worden gespeeld. Toen Jerson Cabral en Diego Biseswar zich aan de tafel meldden, stonden de supporters in de rij om het tegen de buitenspelers van Feyenoord op te nemen.

Sekou Cissé genoot net als de duizenden veelal jonge Feyenoord-supporters zichtbaar van de Open Dag. ‘Dit is voor iedereen een hele belangrijke dag’, zei de aanvaller vlak voordat hij officieel werd gepresenteerd aan het publiek. ‘Het is de dag waarop de supporters kennismaken met de selectie voor het komende seizoen. Het was erg leuk dat we dit jaar tijdens de Open Dag veel samen hebben kunnen doen.’

Kijk hieronder voor een fotoverslag van het buitenprogramma van de Open Dag 2011.