Feyenoord Ticketshop en kies je voor de optie “Verzendkosten boek Coen Moulijn”. Daar betaal je € 7,50 en vervolgens wordt jouw reservering (indien geplaatst vóór 12 augustus) als eerste geleverd. " /> Feyenoord Ticketshop en kies je voor de optie “Verzendkosten boek Coen Moulijn”. Daar betaal je € 7,50 en vervolgens wordt jouw reservering (indien geplaatst vóór 12 augustus) als eerste geleverd. " />

Ontvang als eerste de biografie van Coen Moulijn

Alles seizoenkaarthouders die nog vóór 12 augustus kiezen om de biografie van Coen Moulijn op te laten sturen, behoren tot de groep supporters die het boek als eerste ontvangen. Om het boek opgestuurd te krijgen, ga je naar de <a href="https://feyenoord.voetbalticket-shop.nl/web/show/id=94683">Feyenoord Ticketshop</a> en kies je voor de optie “Verzendkosten boek Coen Moulijn”. Daar betaal je € 7,50 en vervolgens wordt jouw reservering (indien geplaatst vóór 12 augustus) als eerste geleverd.

Supporters die kiezen voor de afhaalmogelijkheid zijn op zijn vroegst aan de beurt op 28 augustus, na afloop van de wedstrijd Feyenoord – sc Heerenveen. In aanloop naar de wedstrijd waarvoor jij aan de beurt bent om je boek af te halen, ontvang je per e-mail bericht. Voor meer informatie over de uitgifte van het boek over Coen Moulijn ga je naar www.feyenoord.nl/coenmoulijn.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×