Fanshop
Fanshop

Gratis Feyenoord-trainingen op Paradie Overschie

Feyenoord is aanstaande zaterdag sterk vertegenwoordigd tijdens de Sport & Informatiemarkt op de Paradie Overschie in het Sidelingepark. Iedereen tussen de 6 en 16 jaar kan die dag gratis deelnemen aan een voetbaltraining onder leiding van oud-Feyenoorder Ben Wijnstekers. Hij wordt hierbij geassisteerd door trainers van AGE en HWD Overschie, twee clubs die beiden Amateurpartner van Feyenoord zijn.
Elke leeftijdscategorie heeft zaterdag zijn eigen starttijd. De eerste training voor kinderen tussen zes en acht jaar start om 10.00 uur. De laatste voetbaltraining van de dag, voor deelnemers tussen de dertien en zestien jaar, begint om 15.00 uur (zie kader). Wil je deelnemen aan een gratis training, dan is vooraf inschrijven verplicht. Dit kan door vóór aanstaande vrijdag een e-mail te sturen naar overschie@feyenoord.nl, met daarin je naam, geboortedatum en woonplaats.

Inschrijven kan ook vrijdag nog, door een bezoek te brengen aan de stand van Feyenoord op de Paradie Overschie. Deze stand is vanaf 14.00 uur in het Sidelingepark te vinden.

Tijdens de Sport & Informatiemarkt op de Paradie Overschie zijn er behalve de clinics vele andere activiteiten te doen. Zo kun je voetballen in een pannakooi en is Feyenoord-mascotte Coentje van 14.00 tot 17.00 uur in het Sidelingepark te vinden. Ook zijn zowel Feyenoords Juniorclub Kameraadjes als Het Legioen met een stand vertegenwoordigd.

De clinics van Ben Wijnstekers worden mede mogelijk gemaakt door Overschie Sport Gratis. Via dit project kunnen alle Overschiese kinderen tussen de 4 en 18 jaar gratis lid worden van een sport- of scoutingvereniging. Omdat Overschie Sport Gratis een gezonde en sportieve leefstijl hoog in het vaandel heeft, wordt alle deelnemers van de clinic vooraf gevraagd om een ‘contract’ te tekenen waarin ze beloven om goed hun best te doen en op een sportieve manier deel te nemen aan de Feyenoord voetbaltraining.