Fanshop
Fanshop

Ruim 3.000 inzendingen voor ASR-campagne

Feyenoords hoofdsponsor ASR heeft sinds de Open Dag ruim 3.000 inzendingen van supporters ontvangen, naar aanleiding van hun nieuwe campagne ‘ASR geeft het legioen de ruimte’. ASR stelt hiervoor haar reclameborden in De Kuip beschikbaar aan de supporters, om de club te steunen met positieve supporterskreten. De origineelste en positiefste supportkreten van fans zullen elke thuiswedstrijd voorbij komen op de reclameborden. Tijdens de thuiswedstrijd van aanstaande zaterdag tegen Roda JC Kerkrade zullen er voor het eerst tijdens de competitie in totaal 32 supporterskreten op de boarding te zien zijn.
De inzendtermijn voor de thuiswedstrijd tegen Roda JC is inmiddels gesloten. Wel kunnen er inmiddels al nieuwe kreten ingestuurd worden voor de eerstvolgende wedstrijd in De Kuip, op zondag 28 augustus tegen sc Heerenveen. Je maakt dan bovendien kans op mooie prijzen. Elke thuiswedstrijd verloot ASR maar liefst tien Feyenoord-fietsen onder de afzenders van de supportkreten en tevens zijn er ASR-voetballen te winnen. Deelnemen kan via www.asr.nl/feyenoord. Op die site zijn ook de eerste winnaars van een Feyenoord-fiets te bekijken.

De kreten die aanstaande zaterdag te zien zullen zijn op de boarding zijn inmiddels geselecteerd door ASR. Hieronder alvast een voorproefje.

Hier is Feyenoord de baas – Tom uit Den Haag
Ik ga een vent scoren, jullie een goal! – Christa uit Gorinchem
Liefde is? Feyenoord Rotterdam! – Edwin uit Hellevoetsluis

Hou zaterdag tijdens de wedstrijd tegen Roda JC de boarding in de gaten om alle 32 geselecteerde kreten voorbij te zien komen.