Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Feyenoord publiekstrekker op Paradie Overschie

Bijna 200 kinderen hebben zaterdagmiddag deelgenomen aan de gratis Feyenoord-trainingen onder leiding van Ben Wijnstekers op de Paradie Overschie. Ondanks verschillende regenbuien werkten de deelnemertjes verdeeld over vier sessies zeer enthousiast en bevlogen de oefeningen af in het Sidelingepark in Rotterdam. Vanwege de slechte weersomstandigheden kon alleen de laatste training geen doorgang vinden.

De trainingen van Wijnstekers waren één van de publiekstrekkers tijdens het festival, waar verder onder meer verschillende optredens waren en vele sportverenigingen zichzelf presenteerden. Namens Feyenoord was ook mascotte Coentje aanwezig, die alle deelnemers aan de trainingen een certificaat uitreikte. Ook waren Kameraadjes en Het Legioen met een eigen stand vertegenwoordigd.



De Paradie is erop gericht dat bewoners uit de deelgemeente Overschie een aantrekkelijk festival wordt aangeboden, waarbij zij op een leuke manier met elkaar in contact kunnen komen. De Feyenoord-trainingen Overschie Sport Gratis, dat door Feyenoord wordt ondersteund via het project Scoren in Noord.



‘We hebben vandaag weer gemerkt dat de aantrekkingkracht enorm is’, vertelde Jan Markerink, de voorzitter van de deelgemeente Overschie. ‘Als deelgemeente zijn we heel blij met de samenwerking met de club. Een training zoals die van Ben Wijnstekers van vandaag geeft absoluut extra cachet aan de Paradie.’



‘De Paradie helpt bewoners om trots te zijn op hun wijk’, vervolgde hij. ‘Het is voor de deelgemeente de climax van een heel jaar waarin we kinderen de kans geven om gratis te sporten via Overschie Sport Gratis.’ De Paradie Overschie duurt nog tot en met zondag en is te vinden in het Sidelingepark in Rotterdam.