Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Miquel Nelom terug op groepstraining

Miquel Nelom heeft dinsdag de groepstraining bij Feyenoord hervat. De verdediger kampte met een lichte knieblessure en was daardoor niet inzetbaar in de eerste twee competitiewedstrijden tegen Excelsior en Roda JC Kerkrade. Dinsdag trainde hij op Varkenoord weer volledig met de groep mee.

Trainer Ronald Koeman had op Varkenoord in totaal elf spelers tot zijn beschikking. De spelers die afgelopen zaterdag in de basis begonnen tegen Roda JC Kerkrade kwamen niet in actie op het trainingsveld. De resterende groep werd aangevuld met Moreno Rutten, Elvis Manu, Mats van Huijgevoort en Matthew Steenvoorden, die dit seizoen uitkomen in Feyenoord/Excelsior onder 19.



Tijdens de training stond onder meer een trap- en passoefening op het programma onder leiding van Jean-Paul van Gastel en Giovanni van Bronckhorst. Ook speelden de spelers een positiespel. Hersteltrainer Marcel Cas ging individueel aan de slag met doelman Darley, die herstellende is van een heupblessure.



Feyenoord werkt deze week nog vijf groepstrainingen af in de aanloop naar de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo. De training van aanstaande zaterdag is besloten en dus niet toegankelijk voor publiek en pers. Heracles tegen Feyenoord wordt zondag om 12.30 uur gespeeld in het Polman Stadion in Almelo.