Fanshop
Fanshop

Eerste biografieën Coen Moulijn deze week verstuurd

Seizoenkaarthouders die ervoor hebben gekozen om de geactualiseerde versie van de biografie van Coen Moulijn tegen betaling thuis te ontvangen, zullen nog deze week hun boek opgestuurd krijgen. Dit betekent dat zij de biografie voor het einde van deze week in huis hebben. In totaal hebben al ruim 2250 seizoenkaarthouders ervoor gekozen om het boek over Coen Moulijn thuis te ontvangen.
Seizoenkaarthouders die nog niet voor de verzendoptie hebben gekozen, kunnen dit alsnog doen via www.feyenoord.nl/coenmoulijn. Tegen betaling van 7,50 euro verzendkosten wordt het boek thuisbezorgd en hoeft deze niet rond een thuiswedstrijd van Feyenoord te worden opgehaald in De Kuip.

Hoe gaat het opsturen in zijn werk?
In de Feyenoord Ticketshop klik je onder het kopje ‘Seizoenkaart 2011/’12’ bij de optie ‘Verzendkosten boek Coen Moulijn’ op ‘Bestel’. Je kan na het invoeren van de barcode van je seizoenkaart één ‘kaartje’ kopen voor het vak ‘VZK’. In dezelfde transactie kan je ook maximaal acht andere barcodes van voor jou bekende seizoenkaarthouders invoeren, zodat je in één keer voor meerdere seizoenkaarthouders tegelijk de verzendkosten kunt betalen. Betaling kan via iDeal en Credit Card.

Kijk voor meer informatie op www.feyenoord.nl/coenmoulijn.