Fanshop
Fanshop

Biografie Moulijn op te halen vanaf thuisduel met Heerenveen

Seizoenkaarthouders die geen gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid om de biografie van Coen Moulijn te laten versturen naar hun huis, krijgen rond de thuiswedstrijden tegen achtereenvolgens sc Heerenveen (28 augustus), ADO Den Haag (2 oktober) en VVV-Venlo (16 oktober) de mogelijkheid om het boek op te halen. Alle seizoenkaarthouders zijn op basis van het vak waar zij zitten ingedeeld op één bepaalde datum.
- Seizoenkaarthouders op de vakken C, CC, D, DD, QQ, RR, TT, UU, J, JJ, W3 en W4 kunnen het boek ophalen op zondag 28 augustus na afloop van de wedstrijd tegen sc Heerenveen.
 
- Seizoenkaarthouders op de vakken BB, Z1, Z2, Q, R, S, T, U, E, EE, W1 en W2 kunnen het boek ophalen op zondag 2 oktober na afloop van de wedstrijd tegen ADO Den Haag.
 
- Seizoenkaarthouders op de vakken N, NN, O, OO, P, PP, Z3, Z4, X1, X2, X3, X4, K, M, V en VV kunnen het boek ophalen op zondag 16 oktober na afloop van de wedstrijd tegen VVV-Venlo.
 
Indien je als seizoenkaarthouder niet aanwezig kunt zijn op de ingeplande datum, dan wordt een reservemogelijkheid geboden op zaterdag 5 november na afloop van de thuiswedstrijd tegen N.E.C.. Het is niet mogelijk op een andere wedstrijddag dan die dag waarvoor je bent ingepland een boek op te halen. Indien je als seizoenkaarthouder zowel op de ingeplande wedstrijddag als op de reservedatum niet aanwezig kunt zijn, kan uitsluitend gekozen worden voor verzending van het boek tegen verzendkosten van € 7,50.
 
Feyenoord heeft besloten alle invalide en minder valide supporters inclusief hun begeleiders op de vakken YIN, ZIN, YIB en ZIB kosteloos een boek toe te sturen. Dit geldt tevens voor seizoenkaarthouders geboren vóór 1 juli 1936. Zij ontvangen het boek allen kosteloos thuis en hoeven dit dus niet af te halen in De Kuip.
 
Het ophalen van een boek kan na afloop van de wedstrijden bij de poorten 26 tot en met 33, aan de spoorzijde van het stadion, vlakbij het standbeeld van Coen Moulijn. Als seizoenkaarthouder dien je hiervoor eerst het stadion op gebruikelijke wijze te verlaten, waarna op vertoon van de seizoenkaart via de poorten 26 tot en met 33 opnieuw toegang tot het stadionterrein wordt verleend. Daar kan vervolgens het boek in ontvangst genomen worden.
 
In de loop van volgende week zal via deze website bekend worden gemaakt hoe de procedure voor het ophalen van een boek verder verloopt. Ook krijgen alle seizoenkaarthouders een e-mail waarin de procedure nogmaals wordt uitgelegd. Uiteraard kunnen seizoenkaarthouders er daarnaast nog steeds voor kiezen om het boek te laten verzenden in plaats van op te halen. Dit kan tegen betaling van de verzendkosten van € 7,50. Kijk voor meer informatie op www.feyenoord.nl/coenmoulijn.