Fanshop
Fanshop

Selectie werkt aan conditie op regenachtig Varkenoord

De selectie van Feyenoord kon woensdagmiddag op een regenachtig Varkenoord tijdens de groepstraining vol aan de bak. De spelers werden door fysieke trainer Toine van de Goolberg onderworpen aan een pittige conditietest, onder toeziend oog van hoofdtrainer Ronald Koeman en zijn assistenten Jean-Paul van Gastel en Giovanni van Bronckhorst. Miquel Nelom, die maandagavond zijn rentree maakte tijdens een duel van Jong Feyenoord/Excelsior, was ook van de partij. De verdediger stond een maand buitenspel vanwege een knieblessure.
Tijdens het conditionele trainingsonderdeel nam keeperstrainer Patrick Lodewijks de doelmannen Erwin Mulder en Kostas Lamprou onder handen. Hersteltrainer Marcel Cas ging tegelijkertijd aan de slag met Sekou Cissé en Dani Fernández. Na het looponderdeel stond er voor de selectie onder meer nog een uitgebreide aanvals- en afwerkoefening op het programma.

 
Ronald Graafland liet zich woensdagmiddag niet zien op het trainingsveld op Varkenoord. De maandag gecontracteerde doelman trainde ’s ochtends reeds samen met Darley onder Lodewijks. Het was voor Graafland zijn eerste training sinds zijn terugkeer bij Feyenoord, de club waar hij zijn jeugdopleiding genoot en zijn eerste profcontract tekende.

 
Donderdagochtend om 10.30 uur staat op Varkenoord de volgende groepstraining op het programma. Op hetzelfde tijdstip vindt zaterdag de afsluitende training plaats voordat zondagmiddag om 14.30 uur sc Heerenveen in De Kuip de tegenstander van Feyenoord is. De groepstraining van vrijdag is vervroegd van 10.30 uur naar 9.00 uur.