Fanshop
Fanshop

Eerste biografie├źn Coen Moulijn afgeleverd in De Kuip

De eerste exemplaren van de geactualiseerde biografie van Coen Moulijn voor de seizoenkaarthouders van Feyenoord zijn donderdagmiddag afgeleverd in De Kuip. In totaal werden 7.000 boeken afgeleverd op de buitenring van de Olympiazijde van het stadion. Daar werden de biografie├źn opgeslagen in een viertal zeecontainers, van waaruit aanstaande zondag na afloop van Feyenoord tegen sc Heerenveen de uitgifte aan de seizoenkaarthouders zal plaatsvinden.
Seizoenkaarthouders op de vakken C, CC, D, DD, QQ, RR, TT, UU, J, JJ, W3 en W4 zijn aanstaande zondag als eerste aan de beurt om de biografie af te halen. De afgelopen week hebben zij persoonlijk bericht gekregen over de te volgen procedure na afloop van de wedstrijd om het boek in het bezit te krijgen. Meer informatie hierover is hier te vinden.Seizoenkaarthouders van de overige vakken hebben na afloop van de duels met ADO Den Haag en VVV-Venlo gelegenheid de biografie in ontvangst te nemen. Er is ook de mogelijkheid het boek thuis te laten sturen. Tegen betaling van 7,50 euro verzendkosten wordt het boek thuisbezorgd en hoeft deze niet rond een thuiswedstrijd van Feyenoord te worden opgehaald in De Kuip.

Hoe gaat het opsturen in zijn werk?
In de Feyenoord Ticketshop klik je onder het kopje ‘Seizoenkaart 2011/’12’ bij de optie ‘Verzendkosten boek Coen Moulijn’ op ‘Bestel’. Je kan na het invoeren van de barcode van je seizoenkaart één ‘kaartje’ kopen voor het vak ‘VZK’. In dezelfde transactie kan je ook maximaal acht andere barcodes van voor jou bekende seizoenkaarthouders invoeren, zodat je in één keer voor meerdere seizoenkaarthouders tegelijk de verzendkosten kunt betalen. Betaling kan via iDeal en Credit Card.