Fanshop
Fanshop

Zeven Feyenoorders in definitieve selectie Jong Oranje

KNVB-coach Cor Pot heeft zeven spelers van Feyenoord opgenomen in de definitieve selectie van Jong Oranje, voor EK-kwalificatiewedstrijden tegen Bulgarije en Luxemburg. Jerson Cabral, Jordy Clasie, Leroy Fer, Ricky van Haaren, Kelvin Leerdam, Kaj Ramsteijn en Stefan de Vrij ontvingen allen een uitnodiging voor de twee duels. Ook oud-Feyenoorder Luc Castaignos behoort tot de definitieve selectie.
De kwalificatiereeks richting het Europees kampioenschap onder 21 jaar in 2013 gaat voor Jong Oranje van start met een dubbele interland. Bulgarije is donderdag 1 september in Lovech de eerste tegenstander in de campagne die moet leiden naar de eindronde in Israël. Het duel in het Gradski Stadion begint om 20.30 uur plaatselijke tijd. In Bulgarije is het een uur later dan in Nederland.
 
Vijf dagen later, op dinsdag 6 september, komt Jong Oranje voor het eerst in deze EK-kwalificatie in eigen land in actie. Dan is Luxemburg in De Adelaarshorst in Deventer de tegenstander. Er wordt om 18.30 uur afgetrapt in de thuishaven van Go Ahead Eagles.
 
De selectie van Jong Oranje:
Nacer Barazite (Austria Wien), Steven Berghuis (FC Twente), Marco Bizot (SC Cambuur), Daley Blind (Ajax), Jerson Cabral (Feyenoord), Luc Castaignos (Internazionale), Jordy Clasie (Feyenoord), Ties Evers (De Graafschap), Leroy Fer (Feyenoord), Marco van Ginkel (Vitesse), Ricky van Haaren (Feyenoord), Maikel Kieftenbeld (FC Groningen), Kelvin Leerdam (Feyenoord), Luciano Narsingh (sc Heerenveen), Bram Nuytinck (N.E.C.), Kaj Ramsteijn (Feyenoord), Stefan de Vrij (Feyenoord), Jeroen Zoet (RKC Waalwijk).