Fanshop
Fanshop

Feyenoord Soccer Schools van start

Feyenoord Soccer Schools is donderdag (vandaag) officieel van start gegaan. Vanaf vandaag kan iedereen die wil trainen op dezelfde manier als in de jeugdopleiding van Feyenoord, zich aanmelden voor de trainingsprogramma’s van Feyenoord Soccer Schools. Op woensdag 7 september is de officiële kick-off op het complex van Feyenoords Amateurpartner NOAD’67 in Sint Philipsland in Zeeland. Daar worden de eerste talenttrainingen van Feyenoord Soccer Schools georganiseerd. Op zondag 18 september wordt gestart met Talenttrainingen op Varkenoord, thuisbasis van de Sportclub Feyenoord.
Feyenoord Soccer Schools is de opvolger van Feyenoord on Tour. Onder die naam organiseerde Feyenoord jarenlang talenttrainingen, clinics en voetbalkampen. Vanaf heden zullen die activiteiten vallen onder Feyenoord Soccer Schools. Belangrijke wijziging is dat Feyenoord Soccer Schools onder auspiciën staat van de succesvolle jeugdopleiding van Feyenoord, de Feyenoord Academy. De jeugdopleiding van de club, die zowel in 2010 als in 2011 werd verkozen tot beste van Nederland, is nauw betrokken bij het trainingsprogramma dat wordt aangeboden en bij de selectie van de trainers voor de Soccer Schools.

Deelnemers aan alle programma’s en activiteiten worden op dezelfde manier getraind als de jeugd in de opleiding van de club. Daarbij staat het plezier in het voetbal voorop, ongeacht het niveau of de club waarvan de deelnemers lid zijn. Uiteraard zijn alle trainingsvormen erop gericht dat alle deelnemers daadwerkelijk stappen vooruit zullen gaan maken in hun ontwikkeling als voetballer.

De trainingen van Feyenoord Soccer Schools worden onder andere verzorgd door oud-Feyenoorders Ben Wijnstekers, Ulrich van Gobbel en Leonardo dos Santos. Nieuw is dat Feyenoord Soccer Schools ook een speciale keeperacademy heeft. Deze staat onder leiding van oud-doelman Pim Doesburg, die tevens persoonlijk de trainingen verzorgt.

Kijk voor meer infomatie over Feyenoord Soccer Schools op www.feyenoordsoccerschools.nl