Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Gejuich in Helmond bij winnaar seizoenkaartenactie

Feyenoord heeft er drie nieuwe seizoenkaarthouders uit Helmond bij. Lackshan Sutharson (18) uit de Brabantse plaats was totaal verrast toen hij donderdagavond te horen kreeg dat hij de eerste gelukkige is die via de actie van Feyenoord en VriendenLoterij een seizoenkaart voor zichzelf én voor drie vrienden heeft gewonnen. ‘Dit had ik niet verwacht toen ik meespeelde met de actie’, reageerde hij vrijdagochtend vanuit de schoolbanken. ‘Natuurlijk ben ik verheugd hierover. Ik heb direct drie schoolvrienden gebeld en verteld dat ze voortaan mee kunnen naar De Kuip.’
Ook voor zijn drie vrienden was het een blijde verrassing dat zij voortaan samen elke thuiswedstrijd van hun favoriete club kunnen bezoeken. ‘In Helmond wonen veel Feyenoord-supporters’, zei Lackshan. ‘Zelf heb ik al twee jaar een seizoenkaart op Vak X, waar ik veel mensen ken. Het is mooi dat mijn vrienden van school voortaan ook mee kunnen naar De Kuip.’ Doordat Lackshan zelf al over een seizoenkaart beschikte, krijgt de Feyenoord-supporter het aankoopbedrag van de gewonnen seizoenkaart teruggestort.

Wil jij net als Lackshan Sutharson een seizoenkaart voor jezelf én voor drie van je vrienden winnen? Speel dan mee, verzeker je van je eigen vaste plaats in De Kuip en neem ook nog eens drie vrienden mee naar alle thuiswedstrijden van Feyenoord. Nog meer kans maken? Laat dan ook je vrienden meespelen en wie weet vinden jullie jezelf straks terug op de tribunes van De Kuip. Ben je al seizoenkaarthouder? Mooi, en meespelen kan dan nog altijd! Win jij, dan krijg je net als Lackshan de waarde van de gewonnen seizoenkaart op je bankrekening gestort. Meespelen kan hier door supporters vanaf achttien jaar.

De actie wordt mogelijk gemaakt door Feyenoord en VriendenLoterij en loopt tot en met 7 september. Kijk hier voor meer informatie.