Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Ziekenboeg Feyenoord stroomt leeg

De ziekenboeg van Feyenoord stroomt leeg. Hoofdtrainer Ronald Koeman kon woensdagochtend tevreden toezien hoe Diego Biseswar, Sekou Cissé en Jerson Cabral op Varkenoord volledig meetrainden met de selectie van Feyenoord. De drie aanvallers maakten ook hun opwachting tijdens de partijvorm negen tegen negen, die een groot deel van de oefensessie in beslag nam.


Biseswar werkte eerder deze week al delen van de groepstraining af, nadat hij wekenlang aan de kant had gestaan met een buikblessure. Cissé nam vorige week gas terug en liet het duel met sc Heerenveen aan zich voorbij gaan na een reactie in zijn teen. Cabral kreeg vorige week bij Jong Oranje een knietje op zijn bovenbeen en stond daardoor enkele dagen buitenspel.



De terugkeer van het trio aanvallers was niet het enige goede nieuws voor Feyenoord op Varkenoord. Halverwege de groepstraining meldde ook John Guidetti zich op het trainingsveld. De kersverse aanwinst van Feyenoord begroette zijn nieuwe medespelers en de technische staf, waarna hij met hersteltrainer Marcel Cas een herstelprogramma afwerkte.



Guidetti kwam maandag nog in actie met Jong Zweden en wist in de interland tegen de leeftijdsgenoten van Litouwen vanaf de strafschopstip het net te vinden. Eenmaal aangesloten bij de selectie van Feyenoord tijdens de afsluitende afwerkoefening toonde de aanvaller direct weer zijn doelgerichtheid door meerdere keren te scoren.



De Zweedse aanvaller kwam op het trainingsveld ook Feyenoords jeugdinternationals van Jong Oranje tegen, die een dag na de 4-0 zege op Jong Luxemburg een uitlooptraining afwerkten. Stefan de Vrij, Jordy Clasie, Ricky van Haaren en Kelvin Leerdam hielden het na een uur voor gezien. Kaj Ramsteijn – die tegen de Luxemburgers niet in actie kwam – nam volledig deel aan de groepstraining.