Fanshop
Fanshop

Feyenoord onder 19 boekt ruime oefenzege

Feyenoord/Excelsior onder 19 heeft dinsdagavond een oefenwedstrijd tegen het eerste elftal van NOAD ’67, één van de amateurpartners van Feyenoord, met ruime cijfers gewonnen. In het Zeeuwse Sint Philipsland won de ploeg van coach Damiën Hertog in de stromende regen met 0-10. Daan Blij en Joey Sleegers waren ieder twee keer trefzeker. De overige doelpunten kwamen op naam van Anass Achahbar, Joey van der Velden, Tonny Trindade de Vilhena, Bryan van der Laan en Julian Agatowski.
Hertog was na afloop zeer goed te spreken over de gastvrijheid waarmee Onder 19 ontvangen was in Zeeland. ‘Het is altijd leuk om als Feyenoord bij NOAD te komen’, vertelde hij. ‘Ik was daarnaast blij om te zien dat mijn spelers ondanks de regen en het tijdstip heel veel spelvreugde en inzet hebben laten zien.’
 
Aanstaande zaterdag hervat Onder 19 de competitie met een uitwedstrijd tegen PSV A1. ‘Vanwege de onderbreking was het lekker om een oefenwedstrijd te spelen, maar vanaf zaterdag gaan we weer echt beginnen’, besloot Hertog.
 
NOAD ’67 – Feyenoord/Excelsior onder 19 0-10
Scoreverloop:
0-1 Achabar
0-2 Van der Velden
0-3 Steenvoorden
0-4 Blij
0-5 Blij
0-6 Trindade de Vilhena
0-7 Sleegers
0-8 Sleegers
0-9 Van der laan
0-10 Agatowski
 
Opstelling Feyenoord/Excelsior onder 19:
Bryan Struis; Van Deelen, Kongolo, Blokland, Woudenberg; M. Steenvoorden (46’ Van der Laan), Van der Velden (46’ Sleegers), Trindade de Vilhena; Achabar (46’ Agatowski), J. Steenvoorden en Blij.