Feyenoord klom afgelopen zondag naar de vierde plaats op de ranglijst, dankzij de derde zege van het seizoen. De ploeg van Ronald Koeman, die nog ongeslagen is dit seizoen, wist dankzij een uitstekende tweede helft te winnen van NAC Breda. Bij rust mocht Feyenoord nog tevreden zijn met de 1-1 tussenstand. De thuisploeg had de betere kansen in de eerste helft, maar Otman Bakkal zorgde bij zijn debuut voor de gelijkmaker door uit een hoekschop raak te koppen. De tweede helft was Feyenoord veel sterker dan NAC en kon via doelpunten van Karim El Ahmadi en John Guidetti (strafschop) uitlopen naar een comfortabele zege.
Bekijk hieronder de hoogtepunten van de wedstrijd in een uitgebreide samenvatting van Eredivisie Live.