Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Feyenoord richt vizier op De Graafschap

Feyenoord is begonnen aan de voorbereiding op het eredivisieduel van aanstaande zaterdag met De Graafschap. Na de vrije dinsdag stonden er woensdag voor de selectie van trainer Ronald Koeman twee trainingen op het programma. Eerst volgden de spelers ’s ochtends in De Kuip individueel een fysiek trainingsprogramma, waarna ’s middags een groepstraining werd afgewerkt op Varkenoord.

Voor de oefensessie werden beide trainingsvelden op het sportcomplex gebruikt. Zo sloot het ene deel van de selectie de training af met een positiespel onder leiding van assistent-trainer Giovanni van Bronckhorst, waar het andere deel van de spelersgroep de oefensessie besloot met een aantal kleine partijen.



Tijdens deze wedstrijden werden de doelen verdedigd door de keepers Erwin Mulder, Kostas Lamprou en Ronald Graafland en bestonden de teams verder uit drie veldspelers. Na afloop van het voetballende gedeelte van de training liep de selectie gezamenlijk uit en werden er enkele rek- en strekoefeningen onder leiding van fysieke trainer Toine van de Goolberg.



Feyenoord traint in de aanloop naar het duel met De Graafschap nog twee keer. De oefensessie van donderdagochtend om 10.30 uur is zoals veruit de meeste trainingen vrij toegankelijk voor publiek. De afsluitende groepstraining op vrijdag is besloten en kan derhalve niet bijgewoond worden door pers en publiek.