Fanshop
Fanshop

Kaartverkoop Feyenoord – De Graafschap ook op wedstrijddag

Supporters die de wedstrijd van zaterdagavond tussen Feyenoord en De Graafschap willen bezoeken, kunnen ook op de wedstrijddag toegangskaarten aanschaffen. Zij kunnen zaterdag tot 16.00 uur terecht bij de verkooppunten van TicketBox, tot 17.00 uur online kaarten aanschaffen en vanaf 17.00 uur tot aanvang van de wedstrijd bij de loketten van Feyenoord Service & Tickets. Voor het duel met de Doetinchemmers is geen clubkaartverplichting van kracht.
Feyenoord tegen De Graafschap begint zaterdag om 20.45 uur en staat onder leiding van arbiter Blom. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar vanaf € 22,50. Het duel met de Doetinchemmers is de derde thuiswedstrijd van het seizoen voor de ploeg van trainer Ronald Koeman. Eerder werd Roda JC Kerkrade met 3-0 aan de kant gezet en werd er tegen sc Heerenveen met 2-2 gelijkgespeeld. Feyenoord is na vijf speelronden nog ongeslagen.

Wegafsluiting af- en toerit Barendrecht/IJsselmonde (20) van de A15 Links (Ridderkerk - Rozenburg)
In verband met reconstructie van de afrit en werkzaamheden aan de IJsselmondse Randweg zijn de af- en toerit Barendrecht/IJsselmonde (20) van de A15 Links (Ridderkerk - Rozenburg) van vrijdag 16 september 21.00 uur tot maandag 19 september 5.00 uur voor alle verkeer afgesloten.

Omleidingen
- Het verkeer komende van Utrecht/Breda (A16) en gaande in de richting van Barendrecht wordt omgeleid via de A29, afrit Barendrecht (20).
- Het verkeer komende van Utrecht/Breda (A16) en gaande in de richting van IJsselmonde wordt omgeleid via het Vaanplein, afrit Zuidplein/Ahoy (19a) en de Spinozaweg (Lombardijen).
- Het verkeer komende uit Barendrecht/IJsselmonde en gaande in de richting van Europoort (A15)/Zierikzee (A29) wordt omgeleid via het onderliggend wegennet (Dierensteinweg – Middelweg) en via de A29, toerit Barendrecht (20).