Fanshop
Fanshop

Feyenoord zonder Leerdam tegen AGOVV

Trainer Ronald Koeman kan dinsdag in de bekerwedstrijd tegen AGOVV niet beschikken over Kelvin Leerdam. De verdediger kampt met lichte hamstringklachten en zit daarom uit voorzorg niet bij de wedstrijdselectie. Leerdam zal tijdens het duel in de tweede ronde van het toernooi om de KNVB beker worden vervangen door Dani Fernández, zo maakte Koeman maandagmiddag bekend.
Anass Achahbar keert voor het duel met AGOVV terug bij de wedstrijdselectie. De aanvaller van Feyenoord/Excelsior onder 19 maakte eerder dit seizoen in de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen zijn debuut in het eerste elftal van Feyenoord.

Voor de bekerwedstrijd van aanstaande dinsdag tussen Feyenoord en AGOVV Apeldoorn zijn nog voldoende kaarten beschikbaar. Supporters kunnen tot op de wedstrijddag toegangskaarten aanschaffen vanaf 17,50 euro per stuk. Seizoenkaarthouders hebben tijdens de eerste thuiswedstrijd in het bekertoernooi gratis toegang tot De Kuip.

Voor het bekerduel geldt geen clubkaartverplichting. Op de wedstrijddag kunnen er tot 15.00 uur bij TicketBox kaarten worden aangeschaft, online tot 16.00 uur en vanaf 10.00 uur ’s ochtends tot aan het begin van de wedstrijd aan de loketten van Feyenoord Service & Tickets. Kijk hier (LINK) voor meer informatie over de kaartverkoop.