Fanshop
Fanshop

FSV doet voordracht bestuurslid voor SSF

Op verzoek van de vereniging Supporters Steunen Feyenoord plaatst Feyenoord bijgaand bericht. Het bestuur van de vereniging “Supporters Steunen Feyenoord” (SSF) is door de Feyenoord Supportersvereniging (FSV) benaderd met de vraag of de FSV alsnog gebruik kan maken van haar recht om een bindende voordracht te doen voor één van de twee vacante bestuursfuncties voor de vereniging “Supporters Steunen Feyenoord”. Door alle perikelen tussen de club en de FSV, heeft bestuurslid Menno Been zich op 6 juni jl. namens de FSV als bestuurslid van de SSF teruggetrokken, evenals voorzitter Hennie Huigen.
Inmiddels is het bestuur van de FSV weer in gesprek met de directie van de club en wil de FSV voor alle leden van de SSF zijn bestuurlijke verantwoordelijkheid opnemen. In goed overleg met het zittende bestuur van de SSF zal de FSV Hans Fortuin voordragen als bestuurslid. Hans Fortuin is vanaf 1949 lid van Feyenoord en al jarenlang lid bij de FSV. Hij heeft een aantal jaren de functie van voorzitter van Sportclub Feyenoord bekleed en heeft zitting gehad in diverse (jubileum) commissies bij Feyenoord. Hans houdt zich tegenwoordig bezig met lezingen over het Feyenoord van nu en toen, schrijft voor diverse bladen waaronder het supportersmagazine Hand in Hand en is als speaker actief bij de thuiswedstrijden van beloftes en amateurs op Varkenoord.

Ondanks dit late tijdstip en ondanks dat het zittende bestuur al twee kandidaat-bestuursleden heeft voor de vacante functies, meent het bestuur van de SSF dat het positief is dat de FSV wederom bereid is om haar verantwoordelijk te nemen.

De Algemene Leden Vergadering zal plaatsvinden op maandag 3 oktober 2011 om 19.30 uur in De Maaszaal onder de eerste ring van het Maasgebouw in Stadion de Kuip. Inschrijven voor deze besloten ledenvergadering kan voor 29 september a.s. via het e-mailadres info@supporterssteunenfeyenoord.nl.