Fanshop
Fanshop

Recordopkomst bij FBC Business Borrel met Ronald Koeman

De Feyenoord Business Club heeft maandagavond een recordaantal gasten mogen verwelkomen op de tweede business borrel van het seizoen, waarbij een interview met hoofdtrainer Ronald Koeman op het programma stond. Ruim tweehonderd leden waren hiervoor naar De Kuip gekomen, waar Koeman geïnterviewd werd door Edward van Cuilenborg.
Koeman vertelde voor een bomvolle Guus Brox zaal onder meer over zijn eerste maanden als trainer van Feyenoord. Die zijn hem zeer goed bevallen. ‘Ik werk hier met zeer veel plezier’, zei Koeman. ‘Het is een uitdaging om met deze groep te werken. Daarnaast geeft het mij nog elke keer een fantastisch gevoel als ik voor een wedstrijd De Kuip binnenstap. De sfeer en het publiek in het stadion zijn uniek. Als het publiek ziet dat het elftal er alles aan heeft gedaan, dan kan het ook een teleurstelling accepteren. Dat zie je niet bij veel clubs in Nederland.’De hoofdtrainer keek een dag na de wedstrijd tegen AZ uiteraard ook kort terug op de 2-1 nederlaag die Feyenoord leed in Alkmaar. Ook ruim 24 uur na afloop van de wedstrijd had Koeman een positief gevoel over het optreden van zijn ploeg. ‘Het elftal had meer verdiend’, zei hij. ‘We hebben gestreden voor de punten en op de goede momenten onze tanden laten zien. Ik vind dat de ploeg op dit moment met een heel goede spirit speelt.’Tegelijkertijd vond Koeman dat juist in de aankomende twee thuiswedstrijden tegen achtereenvolgens ADO Den Haag en VVV-Venlo punten gepakt moeten worden. ‘Het was fantastisch geweest om één punt of drie punten te pakken tegen AZ, maar het is belangrijker dat we de komende wedstrijden gaan winnen. Juist tegen de op papier mindere ploegen mogen we niets laten liggen.’

Voordat de leden van de Feyenoord Business Club aanschoven voor een diner in De Kuip Eten & Drinken, kregen zij eerst nog de kans om vragen te stellen. Koeman werd daarna succes gewenst voor de rest van het seizoen en kreeg een hartelijk applaus van alle aanwezigen.