Fanshop
Fanshop

Aanvallers aan de slag tijdens woensdagtraining

De aanvallers van Feyenoord konden aan de slag tijdens de woensdagtraining van Feyenoord. Op een zonnig Varkenoord stond een groot deel van de oefensessie in het teken van verschillende afwerkvormen. Hierbij namen de aanvallers in koppels het doel onder vuur, waarvoor ze eerst het duel aan moesten gaan met twee verdedigers. Het doel werd om beurten verdedigd door de keepers Erwin Mulder, Kostas Lamprou en Ronald Graafland. Jerson Cabral, die afgelopen zondag nog niet volledig fit was voor de uitwedstrijd tegen AZ, trainde volledig mee.
Nadat woensdagochtend een binnentraining op het programma stond, was de oefensessie van woensdagmiddag de eerste veldtraining in de aanloop naar de komende thuiswedstrijd van Feyenoord tegen ADO Den Haag. Het begin van de training stond in het teken van een positiespel. De doelmannen gingen ondertussen aan de slag met keeperstrainer Patrick Lodewijks.
 

Feyenoord traint nog drie keer in de aanloop naar het duel van zondagmiddag in De Kuip. Op donderdag en zaterdag wordt er om 10.30 uur getraind op Varkenoord. Op vrijdag vindt er een besloten training plaats. Deze is niet toegankelijk voor publiek en pers.
 
 
Feyenoord tegen ADO Den Haag wordt zondag om 14.30 uur gespeeld.