Fanshop
Fanshop

Nieuwe Feyenoord Magazine verschenen

Het nieuwe Feyenoord Magazine zal deze week op de mat vallen bij alle supporters die lid zijn van Het Legioen. Het nieuwe clubmagazine is daarnaast in de winkel verkrijgbaar. In het derde nummer van de vijfde jaargang komt Otman Bakkal voor het eerst sinds zijn overstap van PSV naar Feyenoord uitgebreid aan het woord. De middenvelder vertelt onder meer over zijn verwachtingen voor dit seizoen, zijn band met Ronald Koeman en zijn persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast kijkt technisch directeur Martin van Geel in een uitgebreid interview terug op de afgelopen transferperiode en vooruit naar de uitdagingen die hem bij Feyenoord te wachten staan.
Verder deze maand in Feyenoord Magazine: Bruno Martins Indi oefent in een nieuwe serie voor één dag het beroep uit dat hij had willen doen als hij geen voetballer was geworden, een reportage over oud-Feyenoorder Pierre Vermeulen die tegenwoordig postbode is in Kerkrade, alles over het nieuwe seizoensgeschenk voor leden van Het Legioen en een reportage over de enige Europese ontmoeting ooit tussen Feyenoord en Ajax. Uiteraard is er daarnaast plaats voor vaste rubrieken als Varia en Feyenoord in de Samenleving, naast columns van Jan Boskamp, Gerard Meijer en Vincent Bijlo.

Feyenoord Magazine wordt elf keer per jaar verstuurd naar alle leden van Het Legioen en is in de winkel verkrijgbaar voor 3,95 euro.