Fanshop
Fanshop

Boek ‘Wij houden van die club’ seizoensgeschenk Het Legioen

Alle leden van Het Legioen kunnen in november het seizoensgeschenk voor dit jaar tegemoet zien. Dit seizoen is dat het nieuwe boek ‘Wij houden van die club’, waarin 36 verhalen over de liefde voor Feyenoord zijn verzameld. Dat valt te lezen in de oktober-uitgave van Feyenoord Magazine, die deze week op de mat valt bij alle leden van Het Legioen. Het seizoensgeschenk wordt volgende maand samen met het novembernummer van Feyenoord Magazine verstuurd.
In ‘Wij houden van die club’ vertellen 36 Feyenoorders over hun liefde voor en leven met de club. Clubiconen als Giovanni van Bronckhorst, Wim Jansen en Gerard Kerkum, maar ook vrijwilligers op Varkenoord en supporters waaronder voormalig vicepremier Wouter Bos vertellen over de impact die Feyenoord op hun leven heeft gehad en tot op de dag van vandaag heeft. ‘Wij houden van die club’, dat is gemaakt door de media-afdeling van Feyenoord, biedt een regelrechte inkijk in de ziel van de club.

Mark van Beek, voorzitter van Het Legioen, legt uit waarom er met ‘Wij houden van die club’ is gekozen voor een boek als seizoensgeschenk. ‘Dit jaar is er op dit gebied financieel iets meer mogelijk dan vorig seizoen’, zegt hij. ‘Ondanks dat het ook sportief niet goed ging met de club, bleven de supporters achter de club staan. Daarom is het mooi dat zij juist nu een boek ontvangen waarin al die verschillende mede-Feyenoorders vertellen over hun liefde voor de club en waarom zij die altijd trouw zullen blijven.’

In Feyenoord Magazine van deze maand wordt een beknopte bloemlezing aangekondigd van de verhalen uit het boek ‘Wij houden van die club’. Deze bloemlezing is helaas door een technische fout niet in het magazine terecht gekomen. De tekst is alsnog te lezen op de vernieuwde website van Het Legioen. Klik hier om direct een voorproefje uit het boek te lezen.

Het boek ‘Wij houden van die club’, met een voorwoord van ambassadeur Gerard Meijer, zal vanaf november ook los verkrijgbaar zijn in de Feyenoord Fanshops en in de betere boekhandels, voor een adviesprijs van 14,95 euro.