Fanshop
Fanshop

Grote belangstelling Kameraadjes voor gratis wedstrijdbezoek

Kameraadjes melden zich massaal aan voor het gratis bezoek aan Feyenoord tegen VVV-Venlo op zondag 16 oktober om 14.30 uur in De Kuip. Sinds de opening van de inschrijving eind september schreven zich al ruim duizend jonge Feyenoord-supporters zich in om erbij te zijn als Feyenoord het opneemt tegen de Limburgers. Het elftal van trainer Ronald Koeman weet zich tegen VVV daardoor ook nadrukkelijk gesteund door de jongste lichting Feyenoord-supporters.
Kameraadjes die niet in de gelegenheid zijn om gratis een bezoek te brengen aan Feyenoord tegen VVV-Venlo krijgen verderop in het seizoen nog twee kansen om voor niets aanwezig te zijn bij een wedstrijd in De Kuip. Ook de duels met RKC Waalwijk (zondag 19 februari) en Heracles Almelo (woensdag 2 mei) zijn aangemerkt als Kameraadjeswedstrijden.

Bij de eerste Kameraadjes Krant van dit seizoen zat een persoonlijke uitnodigingsbrief waarmee Kameraadjes zich aan kunnen melden voor een bezoek aan een thuiswedstrijd in De Kuip. In die brief troffen zij een persoonlijke kortingscode. Kameraadjes hebben gratis toegang. Voor broertjes, zusjes, vriendjes, vriendinnetjes of ouders kunnen tegen speciale tarieven ook kaarten worden besteld. Door onderstaand stappenplan te volgen, verzekeren Kameraadjes zich van hun eigen plaats op de tribune tijdens één van de drie Kameraadjeswedstrijden.

Stappenplan bestellen toegangskaart(en) Kameraadjeswedstrijden
Om toegangskaarten te kunnen bestellen, moet je je eenmalig registreren. Volg onderstaand stappenplan om je aan te melden voor één van de drie Kameraadjeswedstrijden.
Stap 1 Selecteer de wedstrijd die je wilt bezoeken
Stap 2 Maak een keuze uit de beschikbare vakken
Stap 3 Geef het aantal te bestellen toegangskaarten op
Stap 4 Wacht tot je de best beschikbare stoel(en) toegewezen hebt gekregen
Stap 5 Selecteer de afleverwijze (gratis bezorging of afhalen bij de loketten van Feyenoord Service & Tickets)
Stap 6 Controleer de bestelling
Stap 7 Voer je kortingscode in
Stap 8 Reken de toegangskaart(en) af per bank (IDeal) of per creditcard
Stap 9 Kies voor het gratis opsturen van de toegangskaart(en) of voor afhalen bij de loketten van Feyenoord Service & Tickets, op vertoon van een geldig legitimatiebewijs.

Eén kortingscode per bestelling
Per bestelling kun je één kortingscode invoeren. Wil jij op hetzelfde vak zitten als andere Kameraadjes die je kent? Zorg dan dat jullie je bestellingen snel achter elkaar plaatsen. Je persoonlijke kortingscode is eenmalig bruikbaar en tot en met het einde van dit voetbalseizoen geldig.

Extra korting rond Kameraadjeswedstrijden bij Feyenoord-verkooppunten
Rond de Kameraadjeswedstrijd die jij bezoekt, krijg je op vertoon van je Kameraadjespas bij de officiële Feyenoord-verkooppunten een extra korting van 10% op alle niet afgeprijsde artikelen. Deze extra korting ontvang je bovenop de 10% gebruikelijke korting. In totaal dus 20% voordeel!