Fanshop
Fanshop

Feyenoord Footy 4 All woensdag van start

Aanstaande woensdag vindt de eerste editie van Feyenoord Footy 4 All plaats. Medewerkers van Feyenoord in de Samenleving en trainers van Feyenoord Soccer Schools toveren dan voor het eerst een pleintje in Rotterdam om tot een Feyenoord-plein, waar training wordt gegeven aan en gevoetbald met de jeugd die op dat moment op het pleintje aanwezig is.
De locatie van Feyenoord Footy 4 All wordt geheim gehouden. Wel start de activiteit – zoals alle activiteiten en projecten van ‘Feyenoord in de Samenleving’ – woensdag ergens in Rotterdam-Zuid. Via de Twitter-pagina van Feyenoord worden dinsdag en woensdag hints gegeven over de plek waar de eerste editie van Footy 4 All plaats vindt. Woensdagmiddag wordt de exacte locatie bekend gemaakt via Twitter.

Feyenoord Footy 4 All heeft in de eerste plaats tot doel om kinderen in de eigen woonomgeving te verrassend en te laten deelnemen aan een leuke en laagdrempelige voetbalactiviteit. Daarbij maken de kinderen op deze wijze kennis met Feyenoord en de maatschappelijke activiteiten van de club. Dit geldt ook voor kinderen die wonen buiten de gebieden waar Feyenoord zich met bestaande maatschappelijke projecten op richt.

Feyenoord Footy 4 All zal in de komende weken op verschillende woensdagen opduiken in de gehele stad en in schoolvakanties ook op andere dagen. Om en om zal een pleintje ‘op Zuid’ en ‘in Noord’ worden aangedaan.