Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Nederlands elftal arriveert in De Kuip voor besloten training

De selectie van het Nederlands elftal is woensdagochtend exact om 11.00 uur gearriveerd in De Kuip voor een besloten training. Bondscoach Bert van Marwijk verliet als een van de eersten de spelersbus en betrad vervolgens het stadion waar hij als coach van Feyenoord in 2002 groot succes vierde met het winnen van de UEFA Cup. Oranje treedt aanstaande vrijdag in De Kuip aan tegen Moldavië in het kader van de EK-kwalificatie.

Voor meerdere spelers van Oranje is Stadion Feijenoord vertrouwd terrein. Zo kwamen oud-Feyenoorders Robin van Persie en Georginio Wijnaldum samen al dollend uit de spelersbus en praatten zij kort bij met Feyenoords persvoorlichter Gido Vader. Dirk Kuyt, afgelopen zondag nog te gast bij Feyenoord tegen ADO Den Haag, en voormalig jeugdspeler Jeffrey Bruma meldden zich ook in De Kuip voor de training van het Nederlands elftal.

Ron Vlaar kwam een dag nadat hij door Van Marwijk werd toegevoegd aan de selectie van Oranje met een blij gezicht tevoorschijn uit de spelersbus en had direct de lachers op zijn hand. ‘Ik heb me laten vertellen dat het gras er goed bijligt’, grapte hij, waarna ook voor de Feyenoorder de groepstraining met het Nederlands elftal van start ging.