Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Uitgedunde selectie werkt af op Varkenoord

Bij afwezigheid van een groot aantal spelers in verband met interlandverplichtingen hebben de achtergebleven Feyenoorders woensdagmiddag tijdens de groepstraining voornamelijk afgewerkt op doel. De zeven veldspelers namen in twee teams verdeeld naar jong en oud de doelmannen Erwin Mulder en Ronald Graafland onder vuur. De groepstraining stond onder leiding van assistent-trainer Jean-Paul van Gastel.


Naast het negental lieten met Bart Schenkeveld, Kamohelo Mokotjo en Jordy Clasie nog drie Feyenoorders zich zien op Varkenoord. Het drietal trainde onder leiding van hersteltrainer Marcel Cas. Clasie meldde zich zondag af voor Jong Oranje vanwege klachten aan zijn bovenbeen die hij overhield aan de wedstrijd tegen ADO Den Haag. De middenvelder volgde woensdag een individueel herstelprogramma.



De spelers van Feyenoord werkten eerder op de dag een krachttraining af en waren daarnaast aandachtig toeschouwer bij de groepstraining die het Nederlands elftal afwerkte in De Kuip. Donderdagochtend om 10.30 uur staat de laatste oefensessie van de week op het programma voor Feyenoord. Na enkele dagen vrij wordt de groepstraining vervolgens op maandag hervat.