Fanshop
Fanshop

Aangepaste dienstregeling RET bij Feyenoord – VVV

Supporters die aanstaande zondag de wedstrijd tussen Feyenoord en VVV-Venlo bezoeken en gebruik maken van het Openbaar Vervoer, dienen rekening te houden met een aangepaste dienstregeling van de RET. Wegens werkzaamheden rijdt tram 23 aanstaande zondag een omleiding en stopt niet bij De Kuip. Tram 29, die op wedstrijddagen wordt ingezet, rijdt helemaal niet.
Bezoekers van de wedstrijd kunnen zondag gebruik maken van de volgende reismogelijkheden:

- neem metrolijn D (richting Slinge/De Akkers) en stap uit bij Wilhelminaplein. Vandaar is het ongeveer 25 minuten lopen. Totale reistijd ca. 30 minuten.
- neem metrolijn E (richting Slinge/De Akkers) en stap uit bij station Maashaven. Neem daar de tram tot halte Breeplein. Dan is het nog ongeveer 15 minuten lopen. Totale reistijd ca. 40 minuten.

U kunt ook voor de trein kiezen:
- Er rijden treinen tussen station Rotterdam Centraal en Blaak. Uitstappen bij station ‘Rotterdam Stadion’. Houd bij het reizen met deze treinen wel rekening met minder zitplaatsen in verband met erg volle treinen als gevolg van de werkzaamheden.
- Verder kunt u gebruik maken van de stoptreinen naar Rotterdam Zuid. De Kuip ligt op 10 minuten loopafstand.
- U kunt ook gebruik maken van de stoptreinen naar Rotterdam Lombardijen. De Kuip ligt op 13 minuten loopafstand.

Check de reisplanner op www.ns.nl voor actuele reisinformatie. Vergeet niet in- en uit te checken op de stations. Op station Rotterdam Stadion vindt in- en uitgangscontrole plaats.