Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Goede sfeer op training in aanloop naar Klassieker

Trainer Ronald Koeman heeft donderdagochtend voor het eerst met de volledige selectie kunnen trainen, in de aanloop naar de Klassieker van aanstaande zondag tussen Ajax en Feyenoord. Nadat woensdag nog de vijf spelers ontbraken die afgelopen maandag in actie kwamen met Jong Feyenoord/Excelsior, stond een dag later de volledige groep op het trainingsveld.
Voor het grootste deel van de groep stond de drukbezochte training in het teken van een partij voetvolley. Twee teams van zes namen het tegen elkaar op, waarbij door beide ploegen werd gestreden om elk punt. Hierbij werd af en toe zelfs de hulp van het publiek ingeroepen om te bepalen of een bal in of uit was. De overwinning werd uiteindelijk uitbundig gevierd door het winnende team.



Ricky van Haaren, Sekou Cissé, Diego Biseswar en Shabir Isoufi, die allen maanden meespeelden met de beloften, werkten een aparte oefening af samen met André Hoekstra. Dani Fernández, die afgelopen maandag uitviel met hamstringklachten, keerde eveneens terug op het trainingsveld. Hij trainde individueel met hersteltrainer Marcel Cas.