Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Kameraadjes vol vertrouwen voor Klassieker

De Kameraadjes zien de Klassieker tegen Ajax van aanstaande zondag vol vertrouwen tegemoet. De nieuwe lichting Feyenoord-supporters werd afgelopen maandag na afloop van de kidspersconferentie met Jordy Clasie, Jerson Cabral en assistent-trainer Giovanni van Bronckhorst gevraagd de uitslag van de wedstrijd in Amsterdam te voorspellen en liet toen merken een groot geloof te hebben in een goed resultaat voor Feyenoord.
Veruit de meeste Kameraadjes kozen voor een kleine overwinning voor de ploeg van trainer Ronald Koeman, waar er ook jonge Feyenoorders waren die inzetten op een klinkende zege. De winnaar van de voetbalpoule, zoals die bij thuiswedstrijden in de Fred Blankemeijer Zaal ook wordt georganiseerd onder het journaille, wordt bij een van de volgende thuiswedstrijden in De Kuip met zijn familie ontvangen om het duel vanaf mooie tribuneplaatsen te bekijken.

Feyenoord organiseert meerdere keren per seizoen een kidspersconferentie waar de jongste Feyenoord-supporters vragen kunnen stellen aan hun idolen. Lees een uitgebreid verslag van de editie van afgelopen maandag in de Kameraadjes Krant. Kijk hier voor meer informatie over Feyenoords officiële Juniorclub Kameraadjes.