Fanshop
Fanshop

Koeman kan beschikken over vaste kern in Klassieker

Ronald Koeman kan aanstaande zondag in de Amsterdam Arena tijdens de eerste Klassieker van het seizoen beschikken over de vaste kern spelers die de afgelopen weken in actie kwam. Met Gill Swerts, Bart Schenkeveld, Kaj Ramsteijn en Darley kunnen alleen de al langdurig niet inzetbare Feyenoorders niet van de partij zijn tegen Ajax.
Dat betekent dat ook Dani Fernández inzetbaar is tegen Ajax, nadat hij afgelopen maandag in een duel van Jong Feyenoord/Excelsior nog met een hamstringblessure uit was gevallen. ‘Maar Dani heeft vrijdagochtend volledig meegetraind met de groep’, zei Koeman vrijdagmiddag in De Kuip. ‘Dat is een meevaller.’

De training van vrijdagochtend werd afgewerkt in De Kuip en was niet toegankelijk voor pers en publiek. De afsluitende training op zaterdagochtend vindt op Varkenoord plaats en is wel te bezoeken door supporters. ‘Ik heb gehoord dat er wel wat supporters zullen zijn’, glimlachte Koeman, doelend op het feit dat de laatste training voor de Klassieker steevast door vele honderden Feyenoorders wordt bezocht om het elftal te ondersteunen in de aanloop naar de wedstrijden tegen de Amsterdammers.