Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Feyenoord werkt ontspannen toe naar Go Ahead Eagles

Met de zware topwedstrijd van afgelopen zondag tegen Ajax nog in de benen werkte de selectie van Feyenoord dinsdagochtend een rustige groepstraining af op Varkenoord. Twee dagen na de wedstrijd, waarop de spelersgroep normaliter vrijaf heeft om te herstellen, werd er in de motregen ontspannen getraind. John Guidetti ontbrak op het trainingsveld. De Zweedse aanvaller, die tijdens de Klassieker ook al niet in actie kwam, liet verstek gaan wegens ziekte.
Trainer Ronald Koeman liet zijn spelers eerst een pass- en trapoefening en een positiespel doen, alvorens de oefensessie af te sluiten met een afwerkvorm. Aanvoerder Ron Vlaar hield het na het eerste gedeelte van de oefensessie voor gezien en nam niet deel aan het afwerken. Giovanni van Bronckhorst deed dat wel en de assistent-trainer toonde zich bij het afronden bijzonder trefzeker.



Koeman liet in de aanloop naar de bekerwedstrijd van aanstaande donderdag tegen Go Ahead Eagles met Anass Achahbar een speler van Feyenoord Academy meetrainen met de hoofdmacht. De jeugdinternational debuteerde eerder dit seizoen tegen sc Heerenveen in Feyenoord één en was tijdens de vorige bekerronde tegen AGOVV Apeldoorn nog trefzeker.



Feyenoord traint woensdagochtend besloten voor pers en publiek, waarna donderdagavond in de Adelaarshorst Go Ahead om 20.45 uur de tegenstander is. Het duel in Deventer is volledig uitverkocht voor Feyenoord-supporters.