Fanshop
Fanshop

Zaterdag laatste afhaalmogelijkheid boek Moulijn

Alle seizoenkaarthouders hebben sinds de start van de competitie een afhaalmogelijkheid aangeboden gekregen om de biografie van Coen Moulijn in ontvangst te nemen. Seizoenkaarthouders die geen gebruik hebben gemaakt van deze eerste afhaalmogelijkheid rondom een thuiswedstrijd van Feyenoord, krijgen een reservemogelijkheid aangeboden om hun boek af te halen, na afloop van de thuiswedstrijd tegen N.E.C. van aanstaande zaterdag.
Indien je als seizoenkaarthouder je boek nog niet hebt opgehaald, en ook zaterdag niet in de gelegenheid bent het boek af te halen, kan te allen tijde gekozen worden voor verzending van het boek tegen verzendkosten van € 7,50.

Het ophalen van een boek kan na afloop van de wedstrijden bij de poorten 26 tot en met 33, aan de spoorzijde van het stadion, vlakbij het standbeeld van Coen Moulijn. Als seizoenkaarthouder dien je hiervoor eerst het stadion op gebruikelijke wijze te verlaten, waarna op vertoon van de seizoenkaart via de poorten 26 tot en met 33 opnieuw toegang tot het stadionterrein wordt verleend. Nadat je door de poort komt, beland je in een sluis. Aan het einde hiervan krijg je je boek uitgereikt en kun je doorlopen om het stadion, ditmaal met boek, te verlaten. We adviseren je daarbij om een grote en sterke tas mee te nemen, want de boeken worden zonder tas verstrekt.

Als je als seizoenkaarthouder zaterdag 5 november je boek wilt afhalen en je bent die dag je seizoenkaart vergeten, of deze is verloren of beschadigd en je hebt een vervangende dagkaart gekregen van Feyenoord Service & Tickets, dan kan je daarmee GEEN gebruik maken van de afhaalmogelijkheid.

Alle seizoenkaarthouders 2011/2012 ontvangen een gratis, geactualiseerd exemplaar van de biografie van Coen Moulijn. Kijk voor meer informatie over het afhalen van het boek op www.feyenoord.nl/coenmoulijn.