Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Amateurpartner MVV’27 winnaar ASR-campagne

MVV’27 is de winnaar geworden van de bijzondere actie die ASR Verzekeringen aan het begin van het seizoen heeft uitgeschreven onder alle Amateurpartners van Feyenoord. De voetbalvereniging uit Maasland kreeg donderdagavond voor het inzenden van de origineelste aanmoedigingskreet tijdens een sponsoravond de bijbehorende prijs, een clinic van Feyenoord Soccer Schools mét een selectiespeler van Feyenoord, uitgereikt door Boudewijn van Uden, directeur Corporate Communicatie van Feyenoords hoofdsponsor.
Van Uden gaf aan tevreden te zijn met het verloop van de campagne ‘Wij geven het legioen de ruimte’, waar de actie met de Amateurpartners deel van uitmaakte. ‘De afgelopen maanden hebben we al meer dan tienduizend kreten mogen ontvangen vanuit de achterban van Feyenoord’, zei hij. ‘De actie onder de Amateurpartners heeft bijgedragen aan het bereik van de campagne. We zijn blij met de vele kreten die we bij de thuiswedstrijden op onze reclameborden kunnen laten zien.’



 MVV’27 kreeg naast de clinic ook een Feyenoord-fiets van ASR, net als alle andere Amateurpartners van Feyenoord die aan de actie deelnamen. De prijs werd donderdag overhandigd tijdens een sponsoravond, waar Feyenoords algemeen directeur Eric Gudde voor de vele aanwezigen werd geïnterviewd.



Foto’s: Gerard Jordaan.