Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Feyenoord werkt toe naar duel met Vitesse

Feyenoord heeft woensdagochtend in de aanloop naar het eredivisieduel van zondag met Vitesse onder een waterig zonnetje een groepstraining afgewerkt. Hoofdtrainer Ronald Koeman had op Varkenoord nog niet de beschikking over zijn (jeugd)internationals en stond derhalve met een uitgedunde spelersgroep op het trainingsveld.

De coach liet zijn spelers onder meer één tegen één duels spelen waarna afgewerkt moest worden op de doelmannen Erwin Mulder en Ronald Graafland. Aansluitend stond er ook nog een partij zeven tegen zeven op het programma. Gill Swerts en Bart Schenkeveld werkten een individueel programma onder leiding van hersteltrainer Marcel Cas af.



Koeman kan aanstaande vrijdag pas voor het eerst in de aanloop naar het duel met Vitesse over zijn voltallige spelersgroep beschikken. Na de vrije donderdag zullen vrijdagochtend tijdens de voor pers en publiek besloten groepstraining ook de (jeugd)internationals aansluiten bij de selectie. De afsluitende groepstraining op zaterdagochtend op Varkenoord is wel vrij toegankelijk. Vitesse tegen Feyenoord begint aanstaande zondag om 12.30 uur.